Alt om Magnetcovers

Stort set alle mennesker ejer en smartphone nu om dage og disse bliver ofte flittigt brugt og taget med ud i den store verden, hvor fare lurer rundt om hvert eneste hjørne. Med det store forbrug vi har af vores mobiltelefoner i dag, så kommer det ikke som nogen overraskelse, at der sommetider forekommer noget uventet, der ender i en ridset, eller i værste tilfælde, smadret skræm eller bagside. Kanterne er dog ikke reddet og disse kan også få skrammer eller flække. Hjælpen er dog til at finde og i denne artikel går vi i dybden med nogle gode muligheder, for at undgå ødelagte telefoner og dyre reparationsregninger.

magnetcovers
Magnetcovers til OnePlus 8T

Hvad er magnetcovers?

Vi her på kontoret ser os selv som eksperter indenfor mobiltilbehør og specielt mobilcovers, da vi har mange års erfaring med dem. Som eksperter har vi naturligvis også en masse gode råd til, hvordan du kan beskytte din telefon på den bedste og sikreste måde og det er her, at vores Perfect Covers kommer ind i billedet. Perfect Covers er alle magnetcovers, der giver den bedste beskyttelse hele vejen rundt.

Det ligger i navnet, men et magnetcover er kort sagt et cover, der sidder fast om din telefon med magnetteknologi. I kanterne af coveret, som er lavet af aluminium, sidder nogle kraftige magneter, der holder bagsiden af coveret sammen med forsiden af coveret.

Er magnetcovers skadeligt for telefoner?

Det korte svar er: NEJ. Vi føler dog alligevel, at vi er nødt til at forklare hvorfor. Noget, der er blevet indprentet i de fleste mennesker, siden de var helt små, er, at magneter er skadeligt for elektronisk udstyr, så disse skal holdes så langt væk fra elektronisk udstyr som muligt og dette var også rigtigt i mange tilfælde.

Fortidens harddiske brugte en slags film til lagring og dette var magnetisk. Derfor kunne udefrakommende magnetisme fuldstædigt ødelægge din harddisk. Også de gamle CRT-skærme blev påvirket af magneter, men af god grund bliver disse store, klodsede skærme ikke længere brugt. Med moderne flashdrives og LCD/LED-skærme er der ikke længere nogen fare for magneter, da elektronikken ikke længere bliver påvirket af svag magnetisme, som almindelige magneter forsager.

Men hvad med signalet, bliver det ikke påvirket af magnetisme? Der har været en del debat om, hvorvidt magnetisme påvirker telefoners signal, men i dette tilfælde kommer det aldrig på tale og der er ingen grund til bekymring. I vores magnetcovers sidder magneterne for det først godt fast i aluminiumskanten, hvor de vender VÆK fra telefonen antenne, så magnetfeltet rammer ALDRIG signalet på nogen som helst måde. Magneterne i vores magnetcovers er desuden speciallavet til formålet og til trods for at være kraftige, så har de ikke et påvirkende felt, der rækker længere end magneternes placering.

Perfect Covers over almindelige covers

Når vi nu har selve magneter på plads, så er vi nødt til at gå over alle fordelene ved et Perfect Cover. Udover, at Perfect Covers er magnetcovers, så har de en masse skønne features, der gør dem særdeles attraktive til os, der gerne vil passe godt på vores telefoner.

Silicate Glass

Vores magnetcovers kommer med ultrastærkt skærmbeskyttelse på både forsiden og bagsiden, som er lavet af det banebrydende Silicate Glass. Til skærmen er beskyttelsen kun 0,33 mm tykt og alligevel beskytter det op til 200% bedre end almindelig skærmbeskyttelse. På bagsiden finder du et 0,7 mm tykt lag, der beskytter op til 800% mere end almindelig beskyttelse, hvilket gør telefonen ualmindelig slidstærk.

Perfect Fit

Vores Perfect Covers kommer i meget slim design og er de bedste magnetcovers på markedet. Uanset din mobil, så vil det tilsvarende cover sidde helt tæt og perfekt om mobilen. Udover magneterne sidder coveret fast med en klikfunktion og sker det, at du taber din telefon, så sidder coveret fast om telefonen og sørger for, at telefonen ikke tager skade. Coveret dækker hele telefonen med Silicate Glass og aluminiumskanter for maksimal styrke og beskyttelse.

Montering af magnetcovers

Det er super nemt at montere et Perfect Cover. Sæt telefonen ned i bagsiden af magnetcoveret og sæt derefter forsiden på. Dette bør give et klik og så sidder coveret eller fast om telefonen – Nu er din telefon beskyttet!

Stort udvalg

Vi prøver så vidt muligt at få Perfect Covers til de nyeste telefoner, før de endda kommer ud. Derudover har vi en masse magnetcovers til allerede eksisterende modeller. Dette gælder en lang række iPhones, Samsung, Huawei og OnePlus-telefoner.