Samsung Galaxy A12 Perfect Cover Blå

124,50 Kr.

✅ Formstøbt 360 beskyttelse i perfekt pasform
✅ 0.3mm Silicate Glass front
✅ 0.7mm Extreme Silicate Glass bagside
✅ Op til 200% øget styrke foran
✅ Op til 800% øget styrke bagtil
🖤 Et NORTAGG Original

Bestil nu fra fjernlager | 1-14 hverdages levering

Køb for 319,00 Kr. mere for at få gratis fragt!
Du er der næsten!

Beskrivelse

Samsung Galaxy A12 Perfect Cover Blå

Samsung Galaxy A12 Perfect Cover Blå er et elegant beskyttelsescover, som er formstøbt efter telefonen. beskyttelsescoveret er med sin mindre størrelse et telefoncover, som dækker 360 grader rundt på din smartphone uden den gør din Samsung stor og akavet. Coveret er lavet i Silicate Glass, som er et krystal klart panel og hermed kan du være tilfreds med telefonens originale formgivning og stadig inddække din telefon. Silicate glasset, som er påført på for- og bagsiden af mobilcoveret giver nemlig din front op til 200 % mere beskyttende effekt end hvad du finder på ordinære skærmbeskyttelse og bagpanelet op til hele 800 % mere i beskyttende effekt. Værd at bemærke . Dette cover er ikke altid funktionelt med in-screen fingeraflæseren, som følge af Samsungs høje sikkerhed og mindre gode hardware. Vi anbefaler ansigtsgenkendelse. Når coveret er påmonteret , anbefaler vi, at du i telefonens indstillinger øger skærmens sensitivitet for forbedret funktionalitet.

Samsung Galaxy A12 Perfect Cover Blå er din måde at ændre din smartphone med en speciel farve men ikke mindst også forøger beskyttelsesevnen den mod slag, skrammer og ridser fra alle vinkler og sider på din telefon. Etui fås i et kæmpe udvalg af farver og vi har dermed helt sikkert den rigtige farve til dig. Coveret består af to komponenter som klikkes sammen og bevares sammen gennem fantastiske magneter om smartphonen. Magneterne pejer ikke mod din Samsung A12, så den ikke kommer til at påvirke din Samsung A12’s signalstyrke.

Hvordan monterer jeg mit Samsung Galaxy A12 Perfect Cover Blå?

Det er det vigtigt , at du kontrollerer , hvor den beskyttende engangsfilm sidder henne . Kontroller om der sidder film på både indersiden og ydersiden af glasset. Det er vigtigt, at du fjerner den beskyttende engangsfilm for, at produktet virker med berøringpå din telefon.

Husk på, at coveret er af glas og har til formål at beskytte imod skrammer og ridser af den gængse slags i hverdagen. Det er fremstillet til at være let og smart på din mobil og samtidigt se meget flot ud.

Yderligere information

Vægt 0.078 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

KONTAKT OS

VI SIDDER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG!

ADRESSE

Magnetcovers.dk
Indkildevej 4D 9210,
Aalborg
CVR: 41 58 01 35

KUNDESERVICE

Skriv til os på +45 71747610
Kl. 9 - 15:30
(Kun salgssupporten)

MAGNETCOVERS

GENVEJE

Samsung Galaxy A12 Perfect Cover Blå

124,50 Kr.

124,50 Kr.

Bestil nu fra fjernlager | 1-14 hverdages levering

Available Filters

Pris
Farve
iPhone
Huawei
OnePlus
Samsung