Samsung Galaxy A12 Perfect Cover Sølv

124,50 Kr.

✅ Formstøbt 360 beskyttelse i perfekt pasform
✅ 0.3mm Silicate Glass front
✅ 0.7mm Extreme Silicate Glass bagside
✅ Op til 200% øget styrke foran
✅ Op til 800% øget styrke bagtil
🖤 Et NORTAGG Original

Bestil nu fra fjernlager | 1-14 hverdages levering

Køb for 319,00 Kr. mere for at få gratis fragt!
Du er der næsten!

Beskrivelse

Samsung Galaxy A12 Perfect Cover Sølv

Samsung Galaxy A12 Perfect Cover Sølv er et fantastisk mobilcover, hvilket er konstrueret netop til din Samsung A12. Coveret dækker 360 grader rundt om din mobil uden at tænke på, hvordan den gør din Samsung gigantisk og i høj grad klodset. Samsung Galaxy A12 Perfect Cover Sølv er bygget i materialet Silicate Glass, som er et gennemsigtigt panel, og derved har du mulighed for at være tilfreds med smartphonens originale arkitektur og stadig beskytte din mobiltelefon. Silicate glasset, som er lagt på forsiden og bagsiden af mobilcoveret giver nemlig den forreste del af din mobil op til 200% øget beskyttende effekt, kontra hvad du kan se på den mest gængse skærmbeskyttelse og bagsidens skærm op til hele 800% øget i beskyttende evne. Værd at bemærke . Dette etui er ikke altid kompatibelt med in-screen fingeraflæseren, som følge af Samsungs høje sikkerhed og mindre gode hardware. Vi anbefaler ansigtsgenkendelse. Når mobilcoveret er påmonteret , anbefaler vi, at du i telefonens indstillinger forøger skærmens sensitivitet for forbedret funktionalitet.

smartphone coveret er sammensat af to dele som lukkes sammen og ved brug af stærke magneter omkringmobiltelefonen. Magneterne drejer ikke mod din Samsung A12, hvorfor den ikke kommer til at påvirke din Samsung A12’s signalstyrke. Hvis du er på jagt efter den bedste metode, hvorpå du kan forebygge skaderne af din dyrebare Samsung A12, så behøver du ikke at søge længere. Med et Perfect Cover i Sølv, som passer præcis til Samsung, får du den ultimative beskyttelse, så du kan tage det helt roligt, når du taber din Samsung A12.

Hvordan monterer jeg mit Samsung Galaxy A12 Perfect Cover Sølv?

Det er det essentielt , at du kontrollerer , hvor den beskyttende engangsfilm sidder henne . Se hvorvidt der sidder film på både indersiden og ydersiden af glasset. Det er vigtigt, at du fjerner den beskyttende engangsfilm for, at produktet fungerer med touch’en på din telefon.

Husk på, at coveret er af glas og har til formål at beskytte imod skrammer og ridser af den gængse slags i dagligdagen. Det er produceret til at være let og smart på din mobil og samtidigt se meget flot ud.

Yderligere information

Vægt 0.078 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

KONTAKT OS

VI SIDDER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG!

ADRESSE

Magnetcovers.dk
Indkildevej 4D 9210,
Aalborg
CVR: 41 58 01 35

KUNDESERVICE

Skriv til os på +45 71747610
Kl. 9 - 15:30
(Kun salgssupporten)

MAGNETCOVERS

GENVEJE

Samsung Galaxy A12 Perfect Cover Sølv

124,50 Kr.

124,50 Kr.

Bestil nu fra fjernlager | 1-14 hverdages levering

Available Filters

Pris
Farve
iPhone
Huawei
OnePlus
Samsung