Samsung Galaxy A12 Perfect Cover Sort

124,50 Kr.

✅ Formstøbt 360 beskyttelse i perfekt pasform
✅ 0.3mm Silicate Glass front
✅ 0.7mm Extreme Silicate Glass bagside
✅ Op til 200% øget styrke foran
✅ Op til 800% øget styrke bagtil
🖤 Et NORTAGG Original

Bestil nu fra fjernlager | 1-14 hverdages levering

Køb for 319,00 Kr. mere for at få gratis fragt!
Du er der næsten!

Beskrivelse

Samsung Galaxy A12 Perfect Cover Sort

Samsung Galaxy A12 Perfect Cover Sort er et fantastisk mobilcover, hvilket er konstrueret netop til din Samsung A12. Mobilcoveret beskytter hele vejen rundt om telefonen uden at tænke på, hvordan detgør din Samsung kæmpe og i høj grad akavet. Samsung Galaxy A12 Perfect Cover Sort er udarbejdet i materialet Silicate Glass, derer et krystal klart panel, og derved kan du nyde mobiltelefonens oprindelige design og stadig dække din telefon. Silicate glasset, som er påført på forsiden og bagsiden af smartphone coveret giver dermed den forreste del af din mobil op til 200% øget forebyggende beskyttelse, end hvad du finder på den mest gængse skærmbeskyttelse og panelet på bagsiden op til hele 800% mere i beskyttende effekt. Bemærk . Dette etui er ikke altid funktionelt med in-screen fingeraflæseren, på grund af Samsungs høje sikkerhed og mindre gode hardware. Vores anbefaling er ansigtsgenkendelse. Når coveret er installeret , anbefaler vi, at du i telefonens indstillinger øger skærmens sensitivitet for forbedret funktionalitet.

telefoncoveret består af to dele som fastsættes sammen og via stærke magneter rundt omtelefonen. Magneterne drejer ikke mod din Samsung A12, hvorfor den ikke kommer til at forringe din Samsung A12’s signalstyrke. Hvis du er på jagt efter den bedste måde, hvorpå du kan forebygge skaderne af din dyrebare Samsung A12, så skal du ikke at søge længere. Med et Perfect Cover i Sort, som passer som støbt til Samsung, får du den optimale beskyttelse, så du kan være helt afslappet, når du taber din Samsung A12.

Hvordan monterer jeg mit Samsung Galaxy A12 Perfect Cover Sort?

Det er det vigtigt , at du tjekker , hvor den beskyttende engangsfilm sidder henne . Se om der sidder film på både indersiden og ydersiden af glasset. Det er vigtigt, at du fjerner den beskyttende engangsfilm for, at produktet fungerer med berøringpå din telefon.

Husk på, at coveret er af glas og har til formål at beskytte imod skrammer og ridser af den gængse slags i hverdagen. Det er produceret til at være let og elegant på din mobiltelefon og samtidigt se meget flot ud.

Yderligere information

Vægt 0.078 kg
Farve

Sort

Brand

NORTAGG

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

KONTAKT OS

VI SIDDER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG!

ADRESSE

Magnetcovers.dk
Indkildevej 4D 9210,
Aalborg
CVR: 41 58 01 35

KUNDESERVICE

Skriv til os på +45 71747610
Kl. 9 - 15:30
(Kun salgssupporten)

MAGNETCOVERS

GENVEJE

Samsung Galaxy A12 Perfect Cover Sort

124,50 Kr.

124,50 Kr.

Bestil nu fra fjernlager | 1-14 hverdages levering

Available Filters

Pris
Farve
iPhone
Huawei
OnePlus
Samsung