Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Perfect Cover Lilla

224,25 Kr.

✓ Privacy protection af skærmen
✓ 0.3 mm Silicate Glass forside
✓ 0.7 mm Extreme Silicate Glass bagside
✓ Øget styrke op mod 200% front + 800% bag
✓ Magnetisk lukning med smart kliksystem

Bestil nu fra fjernlager | 1-14 hverdages levering

Køb for 132,25 Kr. mere for at få gratis fragt!
Du er der næsten!

Beskrivelse

Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Perfect Cover Lilla

Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Perfect Cover Lilla er et skønt beskyttelsescover, som er formstøbt efter smartphonen. Mobilcoveret er med sin upåklagelige størrelse et telefoncover, som dækker 360 grader rundt på din smartphone uden den gør din Samsung kæmpe og klodset. mobilcoveret er fremstillet i Silicate Glass, som er et krystal klart panel og hermed kan du være tilfreds med telefonens originale design og stadig beskytte din telefon. Silicate glasset, som er lagt på front- og bagsiden af smartphone coveret giver hermed din front op til 200 % mere dækkelse end hvad du finder på ordinære screenprotection og bagsidens skærm op til hele 800 % mere i beskyttende evne. Bemærk . Dette mobilcover er ikke altid funktionelt med in-screen fingeraflæseren, på grund af Samsungs høje sikkerhed og mindre gode hardware. Vores anbefaling er ansigtsgenkendelse. Når mobilcoveret er installeret , anbefaler vi, at du i telefonens indstillinger øger skærmens sensitivitet for forbedret funktionalitet.

Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Perfect Cover Lilla er din metode at style din telefon med en elegant farve men dermed også beskytter den mod slag, skrammer og ridser fra alle vinkler og sider på din smartphone. Smartphone cover findes i et hav af farver og vi har hermed helt sikkert den præcise farve til dig. etuiet består af to dele som klikkes sammen og bevares sammen ved hjælp af kraftige magneter om telefonen. Magneterne drejer ikke mod din Samsung S10 Lite, så den ikke kommer til at påvirke din Samsung S10 Lite’s signalstyrke.

Hvordan monterer jeg mit Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Perfect Cover Lilla?

Det er det essentielt , at du kontrollerer , hvor den beskyttende engangsfilm sidder . Tjek hvorvidt der sidder film på både indersiden og ydersiden af glasset. Det er vigtigt, at du fjerner den beskyttende engangsfilm for, at coveret fungerer med touch’en på din telefon.

Husk på, at coveret er af glas og har til formål at beskytte imod skrammer og ridser af den gængse slags i hverdagen. Det er produceret til at være let og elegant på din smartphone og samtidigt se meget flot ud.

Yderligere information

Vægt 0.101 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Available Filters

Pris
Farve
iPhone
Huawei
OnePlus
Samsung

Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Perfect Cover Lilla

224,25 Kr.

224,25 Kr.

Bestil nu fra fjernlager | 1-14 hverdages levering