Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Perfect Cover Rød

124,50 Kr.

✓ Privacy protection af skærmen
✓ 0.3 mm Silicate Glass forside
✓ 0.7 mm Extreme Silicate Glass bagside
✓ Øget styrke op mod 200% front + 800% bag
✓ Magnetisk lukning med smart kliksystem

Bestil nu fra fjernlager | 1-14 hverdages levering

Køb for 319,00 Kr. mere for at få gratis fragt!
Du er der næsten!

Beskrivelse

Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Perfect Cover Rød

Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Perfect Cover Rød er det perfekte mobilcover til din Samsung S10 Lite. Samsung S10 Lite er en ekstraordinær fantastisk telefon, der på ingen måde er billig og som fortjener den ultimative beskyttelse. Det er her, at vores Perfect Cover Bliver nyttig. Dettesmartphone cover sørger for, at uanset om du taber telefonen eller rammer den ind i noget, så er din Samsung S10 Lite beskyttet, i stort set alle forhold. Det fortjener din mobiltelefon! mobilcoveret er udarbejdet af en ramme af hårdt plastik, hvor bag- og forside er formet af Silicate Glass.

Dette Silicate Glass har den egenskab, at det på forskærmen beskytter din smartphone op til 200% højere beskyttelse end ordinær skærmbeskyttelse. På bagpanelet får din mobiltelefon dog op til 800% bedre beskyttelse. Så glem alt om ridser og skrammer med dette Perfect Cover. Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Perfect Cover Rød er det bedste mobilcover til dig, der ønsker fuld graders rustning på din mobiltelefonen, da dette cover beskytter mobiltelefonen 360 grader og ikke lader nogen kant være eksponeret for skrammer. Bemærk . Dette cover er ikke altid funktionelt med in-screen fingeraflæseren, grundet Samsungs høje sikkerhed og begrænsede hardware. Vores anbefaling er ansigtsgenkendelse. Når mobilcoveret er påmonteret , anbefaler vi, at du i telefonens indstillinger forøger skærmens sensitivitet for forbedret funktionalitet. Mobilcoveret passer til Samsung S10 Lite og sikre dig, at telefoncoveret er som hånd i handske, så du slipper for at din telefon glider rundt inde i coveret. Coveret kommer i et flere farvevarianter, så du kan personliggøre din mobiltelefon med en farve.

Den store fordel ved at vælge Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Perfect Cover Rød er du holder din Samsung S10 Lite dækket ind i så et ekstremt tilfælde at du godt kan sige farvel til dumme smartphone og reparations regninger. Vedblive levetiden på din Samsung S10 Lite og hold den perfekte brugerfornøjelse.

Hvordan monterer jeg mit Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Perfect Cover Rød?

Det er det vigtigt , at du kontrollerer , hvor den beskyttende engangsfilm er placeret . Kontroller hvorvidt der sidder film på både indersiden og ydersiden af glasset. Det er vigtigt, at du fjerner den beskyttende engangsfilm for, at coveret fungerer med touch’en på din mobil.

Husk på, at coveret er af glas og har til formål at beskytte imod skrammer og ridser af den gængse slags i dagligdagen. Det er produceret til at være let og smart på din telefon og samtidigt se meget flot ud.

Yderligere information

Vægt 0.101 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

KONTAKT OS

VI SIDDER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG!

ADRESSE

Magnetcovers.dk
Indkildevej 4D 9210,
Aalborg
CVR: 41 58 01 35

KUNDESERVICE

Skriv til os på +45 71747610
Kl. 9 - 15:30
(Kun salgssupporten)

MAGNETCOVERS

GENVEJE

Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Perfect Cover Rød

124,50 Kr.

124,50 Kr.

Bestil nu fra fjernlager | 1-14 hverdages levering

Available Filters

Pris
Farve
iPhone
Huawei
OnePlus
Samsung