Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Perfect Cover Sølv

124,50 Kr.

✓ Privacy protection af skærmen
✓ 0.3 mm Silicate Glass forside
✓ 0.7 mm Extreme Silicate Glass bagside
✓ Øget styrke op mod 200% front + 800% bag
✓ Magnetisk lukning med smart kliksystem

Bestil nu fra fjernlager | 1-14 hverdages levering

Køb for 319,00 Kr. mere for at få gratis fragt!
Du er der næsten!

Beskrivelse

Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Perfect Cover Sølv

Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Perfect Cover Sølv er det ultimative mobilcover til din Samsung S10 Lite. Samsung S10 Lite er en meget highend mobiltelefon, der på ingen måde har en lav pris og som fortjener den ultimative beskyttelse. Det er her, at vores Perfect Cover Bliver nyttig for dig. Detteetui sørger for, at uanset om du taber smartphonen eller rammer den ind i noget, så er din Samsung S10 Lite beskyttet, i stort set alle tilfælde. Det fortjener din telefon! mobilcoveret er lavet af en kant af hårdt plastik, hvor forside og bagside er lavet af Silicate Glass.

Dette Silicate Glass har den utrolige evne, at det foran beskytter din telefon op til 200% højere beskyttelse end almindelig screenprotection. På bagpanelet får din smartphone dog op til 800% kraftigere beskyttelse. Det er en no-brainer for os i hvert fald. Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Perfect Cover Sølv er det klart bedste telefoncover til dig, der har behov for fuld graders dækkelse på din telefon, da dette beskyttelsescover beskytter mobiltelefonen 360 grader og ikke lader nogen kant stå eksponeret for ridser. Bemærk . Dette telefoncover er ikke altid funktionelt med in-screen fingeraflæseren, på grund af Samsungs høje sikkerhed og mindre gode hardware. Vi anbefaler ansigtsgenkendelse. Når mobilcoveret er installeret , anbefaler vi, at du i telefonens indstillinger øger skærmens sensitivitet for forbedret funktionalitet. Telefoncoveret passer til Samsung S10 Lite og sikre dig, at telefoncoveret er som hånd i handske, så du slipper for at din telefon glider rundt omkring inde i coveret. Coveret kan købes i et flere farve muligheder, så du kan personliggøre din telefon med en farve.

Den klare fordel ved at købe Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Perfect Cover Sølv er du holder din Samsung S10 Lite dækket ind i så et ekstremt tilfælde at du godt kan vinke farvel til trælse telefon og reparations regninger. Øge varigheden på din Samsung S10 Lite og hold den formidable oplevelse af at bruge den.

Hvordan monterer jeg mit Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Perfect Cover Sølv?

Det er det essentielt , at du tjekker , hvor den beskyttende engangsfilm er placeret . Kontroller om der sidder film på både indersiden og ydersiden af glasset. Det er vigtigt, at du fjerner den beskyttende engangsfilm for, at coveret fungerer med touch’en på din mobil.

Husk på, at coveret er af glas og har til formål at beskytte imod skrammer og ridser af den gængse slags i dagligdagen. Det er fremstillet til at være let og smart på din mobil og samtidigt se utroligt flot ud.

Yderligere information

Vægt 0.101 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

KONTAKT OS

VI SIDDER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG!

ADRESSE

Magnetcovers.dk
Indkildevej 4D 9210,
Aalborg
CVR: 41 58 01 35

KUNDESERVICE

Skriv til os på +45 71747610
Kl. 9 - 15:30
(Kun salgssupporten)

MAGNETCOVERS

GENVEJE

Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Perfect Cover Sølv

124,50 Kr.

124,50 Kr.

Bestil nu fra fjernlager | 1-14 hverdages levering

Available Filters

Pris
Farve
iPhone
Huawei
OnePlus
Samsung