Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Perfect Cover Sort

124,50 Kr.

✓ Privacy protection af skærmen
✓ 0.3 mm Silicate Glass forside
✓ 0.7 mm Extreme Silicate Glass bagside
✓ Øget styrke op mod 200% front + 800% bag
✓ Magnetisk lukning med smart kliksystem

Bestil nu fra fjernlager | 1-14 hverdages levering

Køb for 319,00 Kr. mere for at få gratis fragt!
Du er der næsten!

Beskrivelse

Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Perfect Cover Sort

Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Perfect Cover Sort er et fantastisk mobilcover, som er designetnetop til din Samsung S10 Lite. beskyttelsescoveret beskytter hele vejen rundt om din mobil uden at tænke på, hvordan detgør din Samsung kæmpe og i høj grad kluntet. Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Perfect Cover Sort er lavet i materialet Silicate Glass, som er et transparent panel, og derved har du mulighed for at glæde dig over telefonens originale arkitektur og stadig dække din telefon. Silicate glasset, som er påsat på forsiden og bagsiden af mobilcoveret giver derfor din front op til 200% mere dækkelse, end hvad du vil opleve ved basal skærmbeskyttelse og bagsidens skærm op til hele 800% øget i beskyttende effekt. Værd at bemærke . Dette cover er ikke altid funktionelt med in-screen fingeraflæseren, som følge af Samsungs høje sikkerhed og begrænsede hardware. Overvej derfor ansigtsgenkendelse. Når mobilcoveret er monteret , anbefaler vi, at du i telefonens indstillinger forøger skærmens sensitivitet for forbedret funktionalitet.

Mobilcoveret består af to komponenter som lukkes sammen og via kraftige magneter omkringmobiltelefonen. Magneterne pejer ikke mod din Samsung S10 Lite, hvorfor den ikke kommer til at forringe din Samsung S10 Lite’s signalstyrke. Hvis du er på jagt efter den bedste metode, hvorledes du kan forebygge skaderne af din vigtige Samsung S10 Lite, så behøver du ikke at lede længere. Med et Perfect Cover i Sort, som passer nøjagtig til Samsung, får du den korrekte beskyttelse, så du kan være helt afslappet, hvisdu taber din Samsung S10 Lite.

Hvordan monterer jeg mit Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Perfect Cover Sort?

Det er det essentielt , at du tjekker , hvor den beskyttende engangsfilm sidder henne . Tjek om der sidder film på både indersiden og ydersiden af glasset. Det er vigtigt, at du fjerner den beskyttende engangsfilm for, at coveret virker med berøringpå din mobiltelefon.

Husk på, at coveret er af glas og har til formål at beskytte imod skrammer og ridser af den gængse slags i hverdagen. Det er produceret til at være let og elegant på din telefon og samtidigt se meget flot ud.

Yderligere information

Vægt 0.101 kg
Farve

Sort

Brand

NORTAGG

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

KONTAKT OS

VI SIDDER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG!

ADRESSE

Magnetcovers.dk
Indkildevej 4D 9210,
Aalborg
CVR: 41 58 01 35

KUNDESERVICE

Skriv til os på +45 71747610
Kl. 9 - 15:30
(Kun salgssupporten)

MAGNETCOVERS

GENVEJE

Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Perfect Cover Sort

124,50 Kr.

124,50 Kr.

Bestil nu fra fjernlager | 1-14 hverdages levering

Available Filters

Pris
Farve
iPhone
Huawei
OnePlus
Samsung