Samsung Galaxy S21 5G Privacy Perfect Cover Lilla

124,50 Kr.

✓ Privacy protection af skærmen
✓ 0.3 mm Silicate Glass forside
✓ 0.7 mm Extreme Silicate Glass bagside
✓ Øget styrke op mod 200% front + 800% bag
✓ Magnetisk lukning med smart kliksystem

Bestil nu fra fjernlager | 1-14 hverdages levering

Køb for 319,00 Kr. mere for at få gratis fragt!
Du er der næsten!

Beskrivelse

Samsung Galaxy S21 5G Privacy Perfect Cover Lilla

Samsung Galaxy S21 5G Privacy Perfect Cover Lilla er det utrolige smartphone cover til din Samsung S21 5G. Samsung S21 5G er en ekstraordinær lækker mobil, der på ingen måde er lav i prisen og som fortjener den optimale beskyttelse. Det er her, at vores Perfect Cover Bliver nyttig for dig. Detteetui sørger for, at uanset om du taber mobilen eller slår den ind i noget, så er din Samsung S21 5G i sikkerhed, i stort set alle forhold. Det fortjener din smartphone! telefoncoveret er lavet af en ramme af hårdt plastik, hvor bag- og forside er lavet af Silicate Glass.

Dette Silicate Glass har den evne, at det på forsiden beskytter din mobil op til 200% højere beskyttelse end almindelig screenprotection. På bagpanelet får din smartphone dog op til 800% bedre beskyttelse. Det er en no-brainer for os i hvert fald. Samsung Galaxy S21 5G Privacy Perfect Cover Lilla er det bedste smartphone cover til dig, der har behov for fuld graders dækkelse på din smartphonen, da dette mobilcover beskytter telefonen 360 grader og ikke lader nogen vinkel være i fare for flænger. Bemærk . Dette etui er ikke altid funktionelt med in-screen fingeraflæseren, grundet Samsungs høje sikkerhed og mindre gode hardware. Vores anbefaling er ansigtsgenkendelse. Når mobilcoveret er monteret , anbefaler vi, at du i telefonens indstillinger forøger skærmens sensitivitet for øget funktionalitet. Smartphone coveret passer til Samsung S21 5G og garantere dig, at telefoncoveret er som hånd i handske, så du slipper for at din telefon glider rundt inde i telefoncoveret. Coveret kan bestilles i et flere forskellige farve muligheder, så du kan style din telefon med en farve.

Den helt klare fordel ved at købe Samsung Galaxy S21 5G Privacy Perfect Cover Lilla er du holder din Samsung S21 5G beskyttet i så høj en grad at du godt kan vinke farvel til fordømte mobil og reparations regninger. Vedblive levetiden på din Samsung S21 5G og behold den perfekte brugerfornøjelse.

Hvordan monterer jeg mit Samsung Galaxy S21 5G Privacy Perfect Cover Lilla?

Det er det essentielt , at du tjekker , hvor den beskyttende engangsfilm sidder . Tjek hvorvidt der sidder film på både indersiden og ydersiden af glasset. Det er vigtigt, at du fjerner den beskyttende engangsfilm for, at produktet virker med berøringpå din smartphone.

Husk på, at coveret er af glas og har til formål at beskytte imod skrammer og ridser af den gængse slags i dagligdagen. Det er fremstillet til at være let og elegant på din smartphone og samtidigt se utroligt flot ud.

Yderligere information

Vægt 0.078 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

KONTAKT OS

VI SIDDER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG!

ADRESSE

Magnetcovers.dk
Indkildevej 4D 9210,
Aalborg
CVR: 41 58 01 35

KUNDESERVICE

Skriv til os på +45 71747610
Kl. 9 - 15:30
(Kun salgssupporten)

MAGNETCOVERS

GENVEJE

Samsung Galaxy S21 5G Privacy Perfect Cover Lilla

124,50 Kr.

124,50 Kr.

Bestil nu fra fjernlager | 1-14 hverdages levering

Available Filters

Pris
Farve
iPhone
Huawei
OnePlus
Samsung