Samsung Galaxy S21 5G Privacy Perfect Cover Sølv

124,50 Kr.

✓ Privacy protection af skærmen
✓ 0.3 mm Silicate Glass forside
✓ 0.7 mm Extreme Silicate Glass bagside
✓ Øget styrke op mod 200% front + 800% bag
✓ Magnetisk lukning med smart kliksystem

Bestil nu fra fjernlager | 1-14 hverdages levering

Køb for 319,00 Kr. mere for at få gratis fragt!
Du er der næsten!

Beskrivelse

Samsung Galaxy S21 5G Privacy Perfect Cover Sølv

Samsung Galaxy S21 5G Privacy Perfect Cover Sølv er et fantastisk mobilcover, der er konstrueret specifikt til din Samsung S21 5G. beskyttelsescoveret dækker hele vejen rundt om telefonen uden frygt for, at den gør din Samsung kæmpe og i høj grad klumret. Samsung Galaxy S21 5G Privacy Perfect Cover Sølv er udarbejdet i materialet Silicate Glass, som er et transparent panel, og derfor har du mulighed for at være tilfreds med mobilens oprindelige design og stadig beskytte din smartphone. Silicate glasset, som er påsat på forsiden og bagsiden af smartphone coveret giver dermed den forreste del af din mobil op til 200% øget dækkelse, kontra hvad du kan se ved basal skærmbeskyttelse og bagsidens skærm op til hele 800% øget i beskyttende evne. Bemærk . Dette telefoncover er ikke altid kompatibelt med in-screen fingeraflæseren, som følge af Samsungs høje sikkerhed og begrænsede hardware. Overvej derfor ansigtsgenkendelse. Når coveret er monteret , anbefaler vi, at du i telefonens indstillinger øger skærmens sensitivitet for øget funktionalitet.

Mobilcoveret er bestående af to dele som klikkes sammen og gennem kraftige magneter omkringmobilen. Magneterne pejer ikke mod din Samsung S21 5G, hvorfor den ikke kommer til at forringe din Samsung S21 5G’s signalstyrke. Hvis du søger med lys og lygte efter den perfekte måde, hvorpå du kan forebygge skaderne af din værdifulde Samsung S21 5G, så skal du ikke at lede længere. Med et Perfect Cover i Sølv, der passer som støbt til Samsung, får du den korrekte telefon beskyttelse, så du kan tage det helt roligt, når du taber din Samsung S21 5G.

Hvordan monterer jeg mit Samsung Galaxy S21 5G Privacy Perfect Cover Sølv?

Det er det essentielt , at du tjekker , hvor den beskyttende engangsfilm er placeret . Kontroller om der sidder film på både indersiden og ydersiden af glasset. Det er vigtigt, at du fjerner den beskyttende engangsfilm for, at coveret fungerer med touch’en på din telefon.

Husk på, at coveret er af glas og har til formål at beskytte imod skrammer og ridser af den gængse slags i dagligdagen. Det er lavet til at være let og elegant på din telefon og samtidigt se meget flot ud.

Yderligere information

Vægt 0.078 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

KONTAKT OS

VI SIDDER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG!

ADRESSE

Magnetcovers.dk
Indkildevej 4D 9210,
Aalborg
CVR: 41 58 01 35

KUNDESERVICE

Skriv til os på +45 71747610
Kl. 9 - 15:30
(Kun salgssupporten)

MAGNETCOVERS

GENVEJE

Samsung Galaxy S21 5G Privacy Perfect Cover Sølv

124,50 Kr.

124,50 Kr.

Bestil nu fra fjernlager | 1-14 hverdages levering

Available Filters

Pris
Farve
iPhone
Huawei
OnePlus
Samsung