iPad Pro får snart trådløs opladning

Trådløs opladning kan langt om længe være på vej til iPad Pro for første gang, og man tænker desuden på at integrere den nye M2 Chip deri. Læs nærmere her.

På nuværende tidspunkt har Apple iPad Pro M1 chippen integreret, men man har eftersigende hos Apple planer om at integrere den kommende M2 Chip i alle kommende iPad Pro modeller. Dette vil være de opdaterede versioner af eksisterende modeller af 11 tommer og 12.9 tommer.

Man spekulerer i at de nuværende iPad Pro modeller bliver opdateret fra næste år til den nye M2 Chip samt den trådløse opladning.

Om hardware ændringer

For at de hele vil kunne lade sig gøre, er man dog nødt til at gøre nogle ting. Nye iPads vil f.eks. skulle have en ny bagside, da aluminiumbagsiden, der i øjeblikket anvendes ikke understøtter den trådløse opladning. Her kan en glasbagside være løsningen, hvilket skal fungerer med Magsafe teknologien.

Rygterne er ikke officielt bekræftet af Apple selv, men Bloombergs kontakter mener, at de giver god mening for Apple at tage det næste skridt mod trådløs opladning til iPad Pro modellerne.

Tidshorisont for de nye iPad modeller

Man spekulerer ud fra rygterne i, at de nye tiltag træder i kraft til efteråret, såfremt rygterne taler sandt naturligvis.