Samsung Galaxy A12 Perfect Cover Rød

124,50 Kr.

✅ Formstøbt 360 beskyttelse i perfekt pasform
✅ 0.3mm Silicate Glass front
✅ 0.7mm Extreme Silicate Glass bagside
✅ Op til 200% øget styrke foran
✅ Op til 800% øget styrke bagtil
🖤 Et NORTAGG Original

Bestil nu fra fjernlager | 1-14 hverdages levering

Køb for 319,00 Kr. mere for at få gratis fragt!
Du er der næsten!

Beskrivelse

Samsung Galaxy A12 Perfect Cover Rød

Samsung Galaxy A12 Perfect Cover Rød er et stilet mobilcover, som er skræddersyet efter smartphonen. telefoncoveret er med sin beskedne størrelse et mobilcover, som dækker 360 grader rundt på din smartphone uden den gør din Samsung kæmpe og kluntet. beskyttelsescoveret er bygget i Silicate Glass, som er et transparent panel og dermed kan du glæde dig over smartphonens originale formgivning og stadig inddække din mobiltelefon. Silicate glasset, som er lagt på for- og bagsiden af smartphone coveret giver nemlig din front op til 200 % mere beskyttelse end hvad du finder på standard screenprotection og skærmen på bagsiden op til hele 800 % mere i beskyttende effekt. Værd at bemærke . Dette beskyttelsescover er ikke altid funktionelt med in-screen fingeraflæseren, grundet Samsungs høje sikkerhed og begrænsede hardware. Overvej derfor ansigtsgenkendelse. Når coveret er monteret , anbefaler vi, at du i telefonens indstillinger øger skærmens sensitivitet for forbedret funktionalitet.

Samsung Galaxy A12 Perfect Cover Rød er din metode at style din smartphone med en fantastisk farve men endda også beskytter den mod slag, skrammer og ridser fra alle vinkler og sider på din telefon. Coveret findes i et stort sortiment af farver og vi har dermed helt sikkert den korrekte farve til dig. etuiet er bestående af to komponenter som lukkes sammen og bevares sammen via stærke magneter om smartphonen. Magneterne pejer ikke mod din Samsung A12, så den ikke kommer til at påvirke din Samsung A12’s signalstyrke.

Hvordan monterer jeg mit Samsung Galaxy A12 Perfect Cover Rød?

Det er det essentielt , at du tjekker , hvor den beskyttende engangsfilm er placeret . Se om der sidder film på både indersiden og ydersiden af glasset. Det er vigtigt, at du fjerner den beskyttende engangsfilm for, at Perfect Coveret virker med berøringpå din mobiltelefon.

Husk på, at coveret er af glas og har til formål at beskytte imod skrammer og ridser af den gængse slags i hverdagen. Det er konstrueret til at være let og elegant på din smartphone og samtidigt se utroligt flot ud.

Yderligere information

Vægt 0.078 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

KONTAKT OS

VI SIDDER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG!

ADRESSE

Magnetcovers.dk
Indkildevej 4D 9210,
Aalborg
CVR: 41 58 01 35

KUNDESERVICE

Skriv til os på +45 71747610
Kl. 9 - 15:30
(Kun salgssupporten)

MAGNETCOVERS

GENVEJE

Samsung Galaxy A12 Perfect Cover Rød

124,50 Kr.

124,50 Kr.

Bestil nu fra fjernlager | 1-14 hverdages levering

Available Filters

Pris
Farve
iPhone
Huawei
OnePlus
Samsung