Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Perfect Cover Grøn

124,50 Kr.

✓ Privacy protection af skærmen
✓ 0.3 mm Silicate Glass forside
✓ 0.7 mm Extreme Silicate Glass bagside
✓ Øget styrke op mod 200% front + 800% bag
✓ Magnetisk lukning med smart kliksystem

Bestil nu fra fjernlager | 1-14 hverdages levering

Køb for 319,00 Kr. mere for at få gratis fragt!
Du er der næsten!

Beskrivelse

Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Perfect Cover Grøn

Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Perfect Cover Grøn er det perfekte etui til din Samsung S10 Lite. Samsung S10 Lite er en ekstremt highend smartphone, der på ingen måde har en lav pris og som fortjener den klart bedste beskyttelse. Det er her, at vores Perfect Cover kommer ind i billedet. Dettesmartphone cover sørger for, at uanset om du taber mobilen eller støder den ind i noget, så er din Samsung S10 Lite beskyttet, i stort set alle forhold. Det fortjener din telefon! mobilcoveret er fremstillet af en ramme af hårdt plastik, hvor forside og bagside er fremstillet af Silicate Glass.

Dette Silicate Glass har den utrolige evne, at det på forsiden beskytter din mobiltelefon op til 200% højere beskyttelse end almindelig skærmbeskyttelse. På bagpanelet giver det din mobil dog op til 800% kraftigere beskyttelse. Det er ikke et svært valg!. Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Perfect Cover Grøn er det ultimative smartphone cover til dig, der stræber efter fuld graders beskyttelse på din telefon, da dette cover beskytter mobiltelefonen 360 grader og ikke lader nogen vinkel blive eksponeret for ridser. Bemærk . Dette mobilcover er ikke altid funktionelt med in-screen fingeraflæseren, som følge af Samsungs høje sikkerhed og begrænsede hardware. Overvej derfor ansigtsgenkendelse. Når coveret er installeret , anbefaler vi, at du i telefonens indstillinger øger skærmens sensitivitet for forbedret funktionalitet. Etuiet passer til Samsung S10 Lite og sikre dig, at smartphone coveret er som hånd i handske, så du undgår at din mobil skrider rundt inde i beskyttelsescoveret . Coveret kan købes i et flere farve muligheder, så du kan style din telefon med en farve.

Den helt klare fordel ved at vælge Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Perfect Cover Grøn er du holder din Samsung S10 Lite beskyttet i så et ekstremt tilfælde at du godt kan vinke farvel til dumme telefon og reparations regninger. Øge alderen på din Samsung S10 Lite og behold den formidable brugerfornøjelse.

Hvordan monterer jeg mit Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Perfect Cover Grøn?

Det er det essentielt , at du kontrollerer , hvor den beskyttende engangsfilm sidder . Tjek hvorvidt der sidder film på både indersiden og ydersiden af glasset. Det er vigtigt, at du fjerner den beskyttende engangsfilm for, at Perfect Coveret fungerer med touch’en på din telefon.

Husk på, at coveret er af glas og har til formål at beskytte imod skrammer og ridser af den gængse slags i hverdagen. Det er konstrueret til at være let og smart på din mobil og samtidigt se utroligt flot ud.

Yderligere information

Vægt 0.101 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

KONTAKT OS

VI SIDDER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG!

ADRESSE

Magnetcovers.dk
Indkildevej 4D 9210,
Aalborg
CVR: 41 58 01 35

KUNDESERVICE

Skriv til os på +45 71747610
Kl. 9 - 15:30
(Kun salgssupporten)

MAGNETCOVERS

GENVEJE

Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Perfect Cover Grøn

124,50 Kr.

124,50 Kr.

Bestil nu fra fjernlager | 1-14 hverdages levering

Available Filters

Pris
Farve
iPhone
Huawei
OnePlus
Samsung